- faina integrala 250 ml
- iaurt 150 ml
- 3 oua de tara
- 6 linguri zahar brun
- 3 linguri ulei
- un praf de copt
- coaja rasa de lamaie
- visine la libera alegere
- esenta de portocala
Iaurtul, ouale, uleiul, esenta si zaharul se amesteca cu mixerul. Faina se amesteca cu praful de copt. Ulterior, se pune faina cu praful de copt peste compozitia initiala. Compozitia finala se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se adauga visinele (cat se poate de des :)). Cuporul se incinge bine iar tava se lasa cca 30 min. la foc potrivit.
ce bine arata
RăspundețiȘtergereMultumesc! Este si buna la gust!
RăspundețiȘtergereVreau şi eu.
RăspundețiȘtergereA mai rămas ?
S-a mancat de mult! La urmatoarea las o bucatica!
RăspundețiȘtergere