sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Modele pe care le voi lucra

Sper sa le lucrez pe toate. Toate au dimensiuni mari peste 350, majoritatea au 500 latime si cca 100 puppets.








































10 comentarii:

  1. Prelucrarile imi par deosebit de frumoase, clare si bine conturate. Doar la gama de ate sunt circumspecta, desi stiu ca unele imagini se prelucreaza foarte bine in Puppets. Sa-ti realizezi visele si inca multe altele pe deasupra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Rose.Eu ma inteleg foarte bine cu puppets. Am lucrat si cu anchor si mi-a placut, insa nu sunt multumita de cum ies prelucrarile. Am vazut goblen lucrat cu DMC si mi s-a parut la fel ca puppets-ul. Sunt convinsa ca sunt motive pertinente pentru diferenta de pret, insa deocamdata raman la puppets.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, pentru toate lucrarile tale, trecute, prezente dar mai ales viitoare.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Maria,
    Multumesc tare mult. Spor iti doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar, imagini deosebite ce vor arata superb lucrate. Anasstasia draga, spor mult sa le vezi materializate pe panza.
    Valy

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Valy. Vor trece multi ani pana le voi vedea pe panza pe majoritatea, insa ce ani minunati vor fi, cata placere voi avea lucrandu-le!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am numarat 6 prelucrari, din cele de mai sus, care se afla si pe luuunga mea lista, in asteptare. Sper sa pui cat mai multe din aceste prelucrari pe panza si sa ne incanti cu episoade frumoase. din timpul lucrului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Care? M-ai facut tare curioasa. Eu as vrea sa le lucrez pe toate, insa sunt sigura ca vor aparea mereu altele si altele.

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte reusite toate,mie imi plac dar in mod deosebit trandafirii rosii in vas de sticla si cei roz dupa primul clayton,clayton-urile, iarna cu casuta si caleasca abandonata,vrabiutele sunt un colt din natura,merele unde are matasea turcuaz si cel cu panselute si fluturas si Afremov-ul.
    Imi place cum ai redat privirea animalelor ar merge un triptic cu ele.
    Iti doresc sa le poti lucra pe toate.

    RăspundețiȘtergere